Vajzat kërkojnë/ djem 850

Jam një zonjë 52 vj, kërkoj një zotëri 55vj deri në 60 vjeç. Zotëria të jetë jashtë shteti të jetë i paraqitshëm të jetë i rregullt jo mashtrues, jo rrenack, të jetë komunikus njeri per së mbari ashtu jam dhe vetë. E dua vetëm për martesë jo për tallje vetëm martesë me kalu jetën për së mbari. Ju lutem mos merrni njerëz kot për tekat e tuaja, jo burra të martum dhe jo moshë ma të rinj se unë, të jetë i divorcum me letra ose ti ketë vdek gruja po s’pat certifikaten e divorcit ose certifikaten e vdekjes se grus, s’ka biseda komunikimi. Ju lutem mos më shqetesoni kot. Mendoni si të ishte nëna juj, motra apo vajza. Mos më shqetesoni kot vetëm për martesë. Nuk më interresojnë pislleqet kush më shqetëson kot për tekat e tyre numrin e telefonit do ja përcjelli policisë, vetëm telefon jo vibër jo uecap I kam të bllokum vetëm në tel unë jam 170 e gjatë nr 0688573899.

Jam Jona nga Saranda less, kërkoj një femër less t’ja kalojmë bukur. Bayy 069j1pma1p.

Jam Elsa jam 26 vjeçe dua të kem lidhje me një djalë shumë familjar dhe shumë korrekt dhe serioz djali të jetë nga mosha 30 40vjec e theksoj vetëm korrekt dhe serioz stoop lojrave e theksoj vetëm familjar dhe për lidhje serioze djali të jetë tiranë shkodër fier lushnjë elbasan stoop rrethet tjera 0697771743.

Facebook Comments
Loading...