Pse meshkujt pëlqejnë lojërat anale në shtrat?

 

Ky artikull i kushtohet lojës anale, sepse ka një shtim të numrit të çifteve që po eksperimentojnë lojën seksuale anale apo më saktë kënaqësitë seksuale që kanë si femrat edhe meshkujt në zonën fundore të shpinës. Edhe ju mund të jeni ndër ta. Ose mund të jeni ndër ata që duan ta provojnë. A janë meshkujt me të vërtetë të fiksuar me pjesën e fundshpinës? Sipas një studimi, po: 67 për qind e meshkujve janë të hapur ndaj lojës anale në një formë apo në një tjetër. Pse ndodh kjo, po e shpjegojmë më poshtë

Arsyeja e qartë: Është qejf
Së pari, pak rifreskim të anatomisë. Ashtu si organet seksuale, edhe anusi ka mijëra funde nervash që i përgjigjen stimulimit. Shumë meshkuj e zbulojnë këtë në vitet e hershme të jetës seksuale. Për shembull, në rastin e seksit oral, kur gjuha zbret më poshtë se zakonisht dhe arrin deri tek anusi, duke sjellë shumë kënaqësi. Shumica e meshkujve që e provojnë habiten. Është e pabesueshme se ç’kënaqësi jep loja seksuale anale.

Është ende pak tabu
Çka e bën edhe më të këndshme. Kjo vlen veçanërisht për ata që e kanë në natyrë të provojnë gjëra të ndaluara, që duan të shkojnë atje ku të tjerët nuk kanë qenë më parë. Shumë djem ndizen vetëm nga ideja që një femër është e gatshme të provojë seksin anal. Vetëm mundësia e të bërit diçka të ndaluar është mjaftueshëm eksituese. Dhe ja ku arritëm në argumentin e tretë…

Çdo gjë ka të bëjë me mundësitë e zgjedhjes
E vërteta është se shumica e meshkujve janë të fiksuar pas fundshpinës. Shumica e tyre bien dakord se kur bëhet siç duhet, loja seksuale anale është aventurë dhe e papritur, dy elementë që e mbajnë të gjallë jetën seksuale në një marrëdhënie.

Kështu që mendojeni seksin anal si një prej mjeteve në “kutinë e veglave”, një tjetër mundësi që nëse keni dëshirë mund ta eksploroni. Shumica e meshkujve do të provonin gjithçka kur është fjalë për seks, ashtu edhe atë anal. Vetëm ideja i eksiton!

*Kujdes! Ndalohet riprodhimi i këtij materiali pa lejen e redaksisë së gazetapaloma.net

©gazetapaloma

Facebook Comments
Loading...