Pranoi si janë ndarë prej disa muajsh! Fotini tregon për marrëdhënien që ka tani me Danielin dhe na habiti

Një muaj më parë, ish-banorja e “Big Brother”, Fotini, pranoi publikisht ndarjen nga Danieli.

Ajo u shpreh se çdo gjë kishte marrë fund dhe tregoi se dasma që zhvilluan në shtëpinë e famshme ishte e tepërt.

Fotini nuk zbuloi gjë për shkakun e ndarjes, megjithatë duket se çdo gjë ka qenë me mirëkuptim.

E pyetur nëse flet ende me Danielin dhe a janë miq, ish-banorja është përgjigjur me “po”.

Ajo është treguar e sinqertë me ndjekësit e saj në Instagram, duke mos ua fshehur këtë detaj.

Kujtojmë se pas ndarjes, Fotini ka hapur një profil të saj në Instagram dhe aty ndan shpesh momente nga jeta e përditshme.

Facebook Comments
Loading...