Mine Tugay sëmuret, kjo gjendje nuk mund të jetë një shenjë e mirë!

 

Aktorja Mine Tugay është bërë e famshme në vendin tonë në rolin e saj në telenovelën “Fate të Kryqëzuara”, por për momentin ajo po xhiron një tjetër telenovelë mjaft të suksesshme “Zalim Istanbul”. Në postimet që ajo ka bërë në Instagram duket qartë se diçka po e shqetëson.

Ajo punon me orë të zgjatura sëbashku me kolegët e tjerë të telenovelës dhe nuk ndodh rradhë herë që të fillojnë punën pa ngrysur dita dhe ta përfundojnë në mesin e natës. Në një postim të sajin në Instagram Mine ka rrëfyer se diçka po e shqetëson:

“Kjo dhimbje koke që më ka nisur që pa gdhirë dita dhe që po vazhdon ende, nuk mund të jetë një shenjë e mirë.”

Facebook Comments
Loading...