Kopertina e Paloma 780

Ju përshëndesim me numrin më të ri të Palomës që vjen këtë javë për lexuesin tonë me një intervistë shumë të vlefshme, në dobi të prindërve për mirëedukimin e fëmijëve.

A është e vërtetë shprehja: “Sot fëmijët lindin me shkollë”?T’i japësh një shuplakë fëmijës a bën mirë? Pse është gabim ta krahasosh fëmijën tënd me atë të një të njohuri duke i thënë: “Duhet të bëhesh si filani”?

… si dhe shume pyetjeve te tjera, Denada qartësisht dhe bindshëm ju kthen përgjigje.

Në brendi do të mund lexoni dhe shume histori personale, materiale për shëndetin, rreth bukurise, pergjigjet avokati pyetjeve që vijnë nga lexuesit… etj etj

Ju falenderojmë shumë që na lexoni cdo javë! Mirënjohje pafund per Ju!

 

Facebook Comments
Loading...