Kopertina e numrit 779

Përshëndetje për të gjithë ju palomistë!  Erdhëm sërish ne me Palomën, me informacione të domosdoshme që na nevojitet për jetën e përditshme, materiale për shëndetin, si të kujdesemi për lëkuren, fytyrën, flokun, disa histori personale,ndër to, hp me titull “Unë, gruaja e dytë e burrit tim”, Mister X,”Tradhtova burrin, i dashuri më do vetëm për seks. Si të ndahem me të?”Avokati,A mund të hap gjyq për anulimin e shitjes së shtëpisë?”Lira,”Pse nuk duhet ta ndihmoni fëmijën kur rrëzohet…”10 sekretet që mami nuk t’i tha kurrë” “Mos guxo të më imitosh!” vs “Aman, ta shoh edhe njëherë veten!”

VIP-at përballë “sozive” të tyre, bënë sherr apo u përqafuan?

Pse gjuha e urrejtjes është “ulur këmbëkryq” në fjalorin shqip – shqip?

Kivanç Tatlitug: “Puna ime nuk është të shëtis sallave të kinemasë”

“Për sa kohë mund ta rrisësh fëmijën fshehtas?”

“Kam një peng dhe një këshillë për ju”

“A kemi më shumë shkolla, por më pak të shkolluar?”

10 probleme shëndetësore që mund t’i zgjidhni pa ilaçe… por me një teke raki” etj etj.

Lexim të këndshëm!

Facebook Comments
Loading...