Kopertina e numrit 778 të Palomës

Erdhi e shtuna sërish palomistë, e shtuna e Palomës, e shtuna e 778 që gazeta ka dalë në treg, tashmë fiks para 15 vitesh dhe në këtë 10 vjetor të Pavarësisë së Kosovës.

Në kopertinë ka disa nga titujt më kryesorë, por në brendi ka akoma gjera interesante për t’u lexuar.Prsh është rubrika In and Out me gjashtë personazhë Vip-a, rubrika Skaner me titullin “A është bërë çdo festë në Shqipëri një arsye më shumë për zhurmë?”, materiale për shëndetin, bukurinë, familjen….

Ju kujtojmë se mirëpresim çdo sugjerim apo vërejtje!

Fundjavë të mbarë!

 

Facebook Comments
Loading...