“Hera e parë” pa prezervativ – në spital pas disa orësh.

Dy të rinj nga Vietnami janë dërguar menjëherë në spital pas herës së tyre të parë. Kur vendosën të merrnin hapin e tyre të madh, ata kuptuan se nuk kishin prezervativë. Djali, tepër i turpshëm, nuk pranonte të shkonte në farmaci për t’i blerë, dhe gjetën zgjidhjen më të shpejtë… përdorimin e qeseve plastike.
Plani i tij ishte i dështuar, sepse të dy përfunduan në spital nga dëmet e mëdha që pësuan në zonat intime.
Doktorët ju dhanë ndihmën e parë dhe tashmë të rinjtë janë nën kontrollin mjekësor.

Facebook Comments
Loading...