Emigrantët kërkojnë vajza 850-1

Amerikë

Jam Eno nga Tirona, jeton në Neë Jork, jom 42 vjeç. Dëshiroj të njoh ndonjë gocë pa komplekse, ose mamush yll. Ju pres sms vvatsapp ose viber në +1 (617) 415-3780 ëatsapp +16174153780

Prsh jam një djalë 29 vjeç kërkoj një vajzë për lidhje Deni Amerikë flm +1 (469) 665-0130

Jam Tani rri në USA dua të martohem me një femer serious simpatike shqiptare pa probleme me shkolle të Punesuar dhe mundesish të këtë shpine e vet 30-40 vjeçe pranoj dhe me një femije Po mos këtë probleme me ishin Kish do mund të dërgojë sms në viber apo ËhatsApp në cell tim 0017277483923 jam I rregullt serious dhe me passport Americane.

Dua të njoh një vajzë të bukur dhe serioze. Jo gold-digger. Kush interesohet për më tepër më kontaktoni në vvhatsapp: +17067619872

Rusia

Përshëndetje gazeta Paloma jam Eri nga durrësi jetoj në rusi 30 vjeç kam dëshirë të njoh ndonjë vajzë për lidhje serioze +7 700 689 2504

Zvicër

Përshëndetje Jam Armando jetoj në Zvicër me punë të me shtepi të gjitha të rregullt me nënshtetësi zvc, do deshiroja të njifja një vajzë shqiptare të rregullt Allegra, të di të respektoj partnerin, të jetë e komunikueshme, jo si këto të tjerat të shkrujnë një sms dhe thojnë më duket se kam gabuar më falni, këto lojra nuk dua nëse ndonjera po kërkon vërtet të këtë një jetë të mirë të bukur, për të krijuar familje, ju lutem kontaktoni në vibër +41779956278 falimderit për mirë kuptimin dhe ju pres +39 353 361 1721

Mal I zi

Persh jam një çun nga tir 35 vj kërkoj një mami ose gocë për shoqëri për pushime në maltezi të jetë e sincert dhe e sjellshme. Vvhacap 0038269866271

Francë

Përshëndetje jam Klodi 28vjeç nga Dibra jam beqar dhe jam në Francë pa letra jo azil jam mysliman. Unë dua të njohë një femër 22 deri 28 vjeçe për martës të interesuarat të më bëjnë tel viber ëtsap në 0033604495424 ju lutem jo lojtar

Jam një çun jeto në Franca dua një shok të mirë nga Tr 18 dire 24 vjeç të I Mirë dhe I si gjerëte pse sns në ëcap ose tel në ëcp respekt e nga Franca numir tel 0033751391057

Facebook Comments
Loading...