Dua një djalë, por e kam komshi dhe nuk di si të lidhem me të. Si t’ia bëj?

Përshëndetje Mister X! Jam një vajzë dhe dua një djalë, por e kam komshi dhe nuk di si të lidhem me të. Ai më ka thirrur në verë  nga dritarja të shkoja lart, por unë nuk shkova. Nuk e di si të bëj, por ne flasim shpesh dhe unë e dua atë.

Përgjigje: Herën e ardhshme kur të të kërkojë të “shkosh lart” mos bëj sikur nuk do, por bëje hapin e lehtë dhe vrapo!

Mister X, para dy vjetësh njoha një djalë, më mbeti fiksim. Ai jeton në Itali. Kaluam pushimet bashkë se ishim komshinj. Më ka mbetur mendja atje dhe nuk pëlqej tjetër. Ç’të bëj?

Përgjigje: Të presësh pushimet e verës dhe t’i thuash se ke menduar për të gjithë dimrin.

Facebook Comments
Loading...