Djemtë kërkojnë/ Lidhje sekrete 844-3

Kërkoj një grua mbi 40 vjeçe për shoqëri. Jam biznesmen nga Vora. Kush dëshiron do të mbetet e kënaqur. 0685002871

Jam një intelektual nga Tr 40 vj, kërkoj një mike sektrete dhe serioze për një lidhje të fshehtë të jetë nga fr, vl osre Tr. vvhp 068TT20ZTG

Përsh, jam 42 vjeç nga tirana i kulturuar intelektual dhe simpatik, kërkoj njohje me një femër nga Tirana të kulturuar simpatike për miqesi afatgjate që të gjendemi pranë njëri tjetrit për cdo moment të nevojshem, kush është e ineresuar të bëjë sms në ëatcap 0682643792 flm

Jam 20 vjeç kërkoj vajza vetëm për takim sekret dhe për të kalu momente të bukura jetoj në zvicër dhe vij në shqipëri çdo muaj për më shumë më shkruani në ëcp 0698733079

Përshëndetje më quajnë Toni jam 38 vjeç jam i martuar kërkoj një lidhje segrete me nga një mami si puna ime që është e stresuara nga jetë e që ka pak nevojë për dashuri të ndihet e lumtur po e lej numrin tim 0698144699 do të jem ai shoku segret që ti ke nevoj për çdo gjë që dëshironi

Përshëndetje jam Ermali nga tirana. Kërkoj lidhje top sekret me ndonje mami. numer tel. 0697705011

Prsh.. gazeta Paloma do kisha dëshirë të njehesha me një zonjushë apo zonjë të interesurat të më kontaktojnë në 0698485107

Përshëndetje, jam Beni 40 vjeç nga tirana, me banim të përkohshëm në Milano, në gjendje shume të mirë ekonomike, larg alkolit dhe duhanit, unë jam djalë i sinqertë dhe i ndershëm, nuk i dua aventurat dhe mashtrimet. Do të dëshiroja të njihem me një vajzë të sinqerte dhe të thjeshtë maksimumi 35 vjeçe, vetëm për qëllime serioze, për tu nisur me një herë për në itali, për të kaluar jetë dhe krijuar familje. E theksoj që e interesuara mund të vij në takim edhe me njerëzit e saj. Po le numrin, cila do vajzë që i intereson të bej zile 0697611115 flm.

41 vj nga Tr dua miqësi me 1 vajzë ose mami jo mashtrime flm. 0683174172.Jam Aveniri 57 vjeç nga TR i divorcuar, serioz, familjar e i pergjegjshem në familje, pune e në jetë, me arsim të larte e kulture, në gjendje sh të mirë ekon omike, punoj në një istitucion shteteror e me një aktivitet privat, pa vese, tip sportiv e praktik, me shendet të mirë e paraqitje normale. Kërkoj të njoh nj e zonje serioze rreth 45 vjeçe të ve apo të divorcuar, dinjitoze e pa gjurmë negative të meparshme. Sms në 0699583677

Facebook Comments
Loading...