Djemtë kërkojnë/ djem dhe cifte 841

Përshëndetje jam një djalë i sapo kthyer nga jashte shetetit jam zigolo i talentuar kush me kontakton e më provon do mari eksperienca të paharrushme jam një Pushkini vërtetë. +39 327 343 1051.

I përgjigjem çiftit nga vlora jam 40 vjet me origjin nga korca +355 67 629 7721

Gay gay bisexual prsh jam Flori nga shkodra 27 vjeç 180 i gjat 72 kile trup sportiv kergoj ndonjë shok sekret 0692411726 ju pres flm

Ka çifte të sinqertë e të thjeshte për shoqëri sms 0686403122

Gay nga vl shumë serjoz. për më gjatë sms tel ose vibër. 0693825787

Facebook Comments
Loading...