Djemtë kërkojnë/ djem dhe cifte 832

baskit Gay Men Valentines Day boyfriends share a valentineus day photo shoot httpwww samesex love songs for your playlist hornet stories samesex

Jam nga tr 35 vj kërkoj çifte të shëndoshë.. e theksoj të shëndetshme mbi 50 vj… tr. dr. elb.. nr im jo me privat sepse i kam të bllokuar 0685501717

Gay nga durrësi shumë serjoz dhe simpatik duhet të sponsorizoni. 0699508387

Jam gay nga vl 28 vj. serjoz dhe korekt. Kërkoj një çun për lidhje të gjatë. sms ose tel në nr 0693825787

Gej nga tirana pasiv familjar dua të kem një lidhje se krete sms tel 069955856

Jam një djalë në gjendje ekonomike të mirë për një aventurë me një qift f.. m.. Për një treshe tel 0682767977 sms

Jam gej pasiv kërkoj një full aktiv super secret jo korrekt kujt intereson kjo SMS të Mar në Telefon me numer 0698915231.

Jam ALtini durrës palloj çdo lloj mashkulli dhe femre për një pagesë. E kam mikun me përmasa me të madh se normal. Vetëm sms të ky numer 0699461499

Jam një djalë gay na rrethinat e elbasanit kërkoj një djalë tjeter gay nt 0682647601

Jam djalë 25 vjeç P. Interesohem për full Akt.

Jam sportist dhe king. Super sekret dhe korrekt. Nr im 0696859057. Kam vend. Jo me private.

Facebook Comments
Loading...