Basar Dogusoy: “Unë jam Samo”

Flet për rolin, replikat me aktorët në "Rrahje zemre" Basar Dogusoy na ka dhuruar shumë të qeshura me rolin e tij si specializanti Samo në...

Nesër në “Rrahje zemre”/Sinan zbulon identitetin e Sulltanit

Esma shikon Alpin në kafe me një nga të dashurat e këngëtarit dhe bëhet xheloze. Alp dhe Samo detyrohen ti tregojnë të vërtetën. Oguz...

Nesër në “Rrahje zemre” / “Ti mund të bëhesh baba, por jo me fëmijën...

Ali Asaf nuk e beson se Fatih fshihet pas kërcënimeve të tij. Selim është i bindur për fajin e Fatih dhe Sulltan lehtësohet. Sulltan...

Nesër në “Rrahje zemre” / Ejlyl bëhet xheloze për Zejnepin

Esma pyet Ejlylin mbi arsyen se pse nuk do fëmijë, por Ejlyl i shmanget. Ipek gëzohet për faktin që Ejlyl nuk do fëmijë nga...

Nesër në “Rrahje zemre” / Sulltan bën Ali Asafin të përjetoj një mankth

Binjaket janë të emocionuara për faktin që do të shikojnë njëra tjetrën në fytyrë në vitin 2018. Të githë shkojnë në darkën që ka...

Martohet Zejnepi i “Rrahje zemre”

E kemi njohur këtë aktore në sezonin e fundit të telenovelës “Dashuri e Pafundme” në rolin e Jaseminit. Ky ka qenë roli më i...

Nesër në ”Rrahje zemre” / Ali Asaf bën realitet një mrekulli

Nesrin i kërkon para Ali Asafit që të mos e hedh në gjyq për vdekjen e Vedatit. Ali Asaf pranon. Ali Asaf ndihet mirë...

Nesër në ”Rrahje zemre” / Operacioni i Çetinit shkon me sukses

Çetin është gjallë, por në gjendje të rëndë pas aksidentit. Xhengiz vjedh fotografitë që provojnë lidhjen e Sulltanit me vdekjen e Vedatit. Barrela prishet...

Nesër në “Rrahje zemre” / Çetin zbulon identitetin e Sulltanit

Ejlyl pranon të shikoj rastin e veçantë të Sulltanit. Oguz, Ipek dhe Alp do të ndërhyjnë në sallë. Zeliha i tregon Ali Asafit se...

Flet për veten Zejnepi i “Rrahje zemre” me origjinë shqiptare

Nihan Aşıcı, është emri i aktores turke me origjinë shqiptare që luan personazhin e Jaseminit në telenovelën “Dashuri e pafund” dhe të Zejnepit në...
WhatsApp chat