Nesër në “Bixhoz me dashurinë”/Shivai shpall fejesën me Ragnin

Anika pranon ti lirojë dhomën Shivait. Ajo është e lumtur që Shivai më në fund po reagon disi. Anika mundohet deri diku ti shpjegojë...

Nesër në “Bixhoz me dashurinë”/Bavja i tregon të vërtetën e identitetit të saj Rudrës

Shivai pyet Om dhe Rudrën se si mundën të ngatërrojnë gjtihçka, duke i lënë shtëpinë Anikës. Om dhe Rudra i thonë se kanë gabuar,...

Sot në “Bixhoz me dashurinë”/Gori pendohet qe po genjen

Gori ndihet shumë keq dhe fillon të pendohet për gënjeshtrën e saj. Halla vazhdon të jetë e fiskuar pas fëmijës së Gorit dhe Ratanit....

Të hënën në “Bixhoz me dashurinë”/Shivai beson se Anika po fejohet me dikë tjetër...

Gori shikon siluetën e Om te dera dhe i tregon të vërtetën për gënjeshtrën e shtatzanisë. Gori habitet kur shikon Bavjën. Bavja i thotë...

Nesër në “Bixhoz me dashurinë”/Njerëzit e Sultanit plagosin Gorin gabimisht

Shivai përballet me disa hajdutë. Ai nuk pranon të dorëzojë gjërat me vlerë që ka dhe i kërkon atyre që ta rrahin. Anika vazhdon...

Nesër në “Bixhoz me dashurinë”/ Anika fillon punë te mamaja e Ragnit

Shivai shkon menjëherë te Ragni. Ragni bën një shfaqje të vërtetë; ajo bën sikur Sidart e ka rrahur shumë keq dhe tani është shumë...

Nesër në “Bixhoz me dashurinë”/Ragni përhap lajme në media se është e lidhur me...

Në media përhapet gjithandej lajmi se Ragni dhe Shivai janë të lidhur bashkë. Pinki i thotë Shivait se është shumë e shqetësuar pasi lajme...

Nesër në “Bixhoz me dashurinë”/Gori është shtatzanë

Rudra është i dëshpëruar me vendimin e të atit. Shivai i qëndron pranë dhe i thotë se ata nuk do të lejojnë që Omkarës...

Nesër në “Bixhoz me dashurinë”/Ragni hyn në jetën e Shivait ndërsa Pinki po kërkon...

Anika ndërpret telefonatën dhe qan e dëshpëruar. Shivai nga ana tjetër mendon për Anikën dhe loton. Anika fillon të kërkojë punë dhe shkon në...

Nesër në “Bixhoz me dashurinë”/Halla përpiqet të vrasë Omkarën

Kamini vjen për vizitë në vilë dhe sytë i ka menjëherë te Shakti. Pinki e qorton për këtë, por ajo i kujton se tani më...
WhatsApp chat