Nesër në “Bija Ime”/ “Ëjky i kërkon Xhandanit të martohet me Demirin” –Episodi 15

Xhemil dhe Xhandan miqësohen me njëri tjetrin.  Uur i propozon Demirit të hapin një dyqan. Ai vendos të ndryshojë pasi është dashuruar. Uur i kërkon...

Nesër në “Një Mundësi e Dytë”/ “Rosa dhe Valentin ndahen” –Episodi 34

Rosa e kupton se Karola është personi që i ka shtuar punë për ta ndaluar që të shkojë në festën e ditëlindjes së Valentinit....

Nesër në “Bija Ime”/ “Ëjky vendos të tregojë për sëmundjen” –Episodi 14

Mësuesja këshillon Ëjkyn që të tregojë të vërtetën.  Një nga ish të dashurat e Demirit është bërë police vetëm për të marrë hak ndaj tij...

Nesër në “Një Mundësi e Dytë”/ “Lusia i shpëton jetën Manusë” –Episodi 33

Narciso dhe Manu puthen para Roshelit dhe Akasios në festë. Narciso ndjek pas Manunë pa i dhënë sqarime Roshelit.  Laureta vihet në kërkim të bizneseve...

Të dielën në “Ironia e Fatit”/ “Zejnep njeh nënën e Kadirit” –Episodi 27, 28,...

Meltem vdes pasi Adem e plagos. Kadir i tregon shefit se ka dhe një të infiltruar të dytë në polici dhe i propozon atij...

Nesër në “Bija Ime”/ “A është Ëjky vajza e Demirit?” –Episodi 13

Xhemal ka bërë një mik të pasur në burg duke i shpëtuar atij jetën i cili e ndihmon në hakmarrjen ndaj Demirit. Demir bën një...

Nesër në “Një Mundësi e Dytë”/ “Lusia i shpëton sërish policisë” –Episodi 32

Gota parandjen se Manu ka lajmëruar policinë dhe e ndalon Lusian të hyjë brenda për të takuar Manuelën. Manu shokohet kur shikon policinë dhe...

Nesër në “Ironia e Fatit”/ “Veli ka 2 të infiltruar në polici” –Episodi 26

Kerem vërteton se Meltem është spiunia pasi atë e zë paniku kur i thotë se ka zbuluar personin që ka rrëmbyer Zejnepin dhe Ajlinën....

Nesër në “Bija Ime”/ “Demir largohet nga shtëpia e Xhandanit” –Episodi 12

Uurin e ngacmojnë në burg. Xhemal i vihet pas Xhandanit. Personi që është ofruar të blejë shtëpinë e Xhandanit është Murat. Avokati këshillon Uurin...

Nesër në “Një Mundësi e Dytë”/ “Migel kthehet me Karolën” –Episodi 31

Ikaro i tregon Manusë se është takuar dhe me Migelin dhe ai është në kërkim të Lusias. Manu krijon iluzionin se Lusia i do,...
WhatsApp chat