UA-127740715-1

SKANER / Nga parada e tolerancës te mostoleranca ndaj femrave…

Si për ironi të fatit, pa u fashitur ende entuziazmi i krerëve tanë fetarë që ecën krah për krahu në mes të Parisit në...

Skaner/ Kur puna e tjetrit të duket më e mirë

Përshëndetje miq të "Palomës! Tashmë edhe miqtë e mi. Ky rituali i të "shfryrit" këtu më ka bërë mirë jo vetëm mua, që shkarkoj ndjenjat...

Na mbytën ziliqarët! 

  Sa shpejt ikën kjo java, saqë më duket sikur ju shkruaj përditë! Uroj, të dashur lexues, të keni kaluar mirë, sigurisht mes hallesh e problemesh,...

Je ndarë me të? Qetësohu dhe merr veten nën kontroll

Për ty, e dashur! “Hello, it’s me… I was wondering…” Sa herë e ke dëgjuar këtë këngë dhe ke qarë? Të është kujtuar ai? Momentet me...

Në këtë botë ka vend për të gjithë, çështja është të gjesh vendin tënd!

    Është e kuptueshme që në një shoqëri të varfër, si kjo e jona, të anatemohen ata që kanë, aq më tepër ata që kanë...

Skaner / Sokol Balla dhe historia e tij “erotike”…

Tingëllon si histori e dëgjuar fjalia, në një skandal të çfarëdo lloji, ose të nxjerrin hero ose maskara. Nuk e vëmë dot ndërgjegjen në...

Dhurata më e bukur, emocioni

Dhurata më e bukur që mund t’i bëni dikujt është emocioni. Këtë javë doja të flisja për atë çfarë dhuratat përfaqësojnë dhe më konkretisht...

Dosja “ish-i”

Përshëndetje miq! Mblidhuni këtu se hapet një temë interesante sot, më saktë hapen dosjet! Jo ato dosjet e sigurimit, por dosjet e fshehta që...

Kafshatë që (s)’kapërdihet është o vëlla…divorci!

VIP-at rrëfejnë raportin me ish – partnerët…ja çfarë thonë Te komedia e famshme “Shi në plazh”, aktori që luante profesor Zenon pohonte: “Lindjen dhe vdekjen...

Plazhi në Shqipëri: Fara dhe celularë. Ose silikon dhe misra të pjekur

Nga Edlira Gjoni Do ishte mirë të postohej për fluksin e makinave që më në fund u rrit në Jug, qoftë edhe për dy ditë...
WhatsApp chat
UA-127740715-1