Seriozisht, sa herë në muaj bëjnë seks çiftet? Keni JU një jetë të ‘dështuar’...

Pse nga bisedat që bëjmë në rrethet e ngushta shoqërore më duket sikur unë kam jetën më të varfër seksuale? Kjo mund të jetë...

Nga grupi i gjakut tek ngjyra e veshjeje, zbuloni 5 arsyet pse mushkonjat ju...

E keni pyetur ndonjëherë veten se përse mushkonjat duket sikur e kanë vetëm me ju dhe nuk pickojnë njerëzit që gjenden rreth e rrotull?...

5 arsye se pse duhet të hani shegë

  Edhe pse ndonjëherë dhuratat e natyrës i marrim për të mirëqena, është e rëndësishme t’ua dimë vlerat në organizmin tonë. Tashmë jemi në një...

Humbi 7 kilogramë në 10 ditë vetëm me këtë pije natyrale

Nëse dëshiron të heqësh qafe peshën e tepërt që ke akumuluar, konsumo këtë pije të shijshme që mund të përgatisësh me përbërës që i...

Kur dhe pse filluan të depilohen femrat?

Këmbët e depiluara për femrat ishte një trend që hyri në modë në periudhën e Luftës së Dytë Botërore dhe nuk kishte aspak të...

Si duken aktivitet tona jetësore përmes një Rezonance Magnetike?

  Një rezonancë magnetike është një paisje e veçantë që lejon studimin e trupit të njeriut duke përdorur fushën magnetike. Studimi bazohet në përbajtjen e...

Dhëmballat e pjekurisë: A duhen hequr ato?

  Këto dhëmbë e kanë humbur funksionin e tyre prek shumë kohësh. Një herë e një kohë prezenca e tyre lidhej me maturimin dhe ndryshimet...

 Si ndryshon numri i vezëve në trupin e femrës sipas moshës

Vezorja është një burim i pa-rinovueshëm femëror, prandaj është mirë të dimë efektin që ka mosha tek to, në mënyrë që të planifikojmë siç...

Si të mbajmë frymën në mënyrën e duhur?

  Mbajtja e frymës mundëson integritetin e gjithë sitemeve të trupit. Mbajtja e frymës pas një frymëmarrjeje të thellë mund të rrisë përkohësisht tensionin e gjakut. Mbajtja...

Dhimbje barku? Apliko këtë vaj esencial për të zhdukur dhimbjen

Vajrat esencial janë të shkëlqyer kur ke dhimbje në zonën e abdomenit, sepse ndihmojnë për të mbajtur nën kontroll simptomat dhe për të shmangur...
WhatsApp chat