Jeto sikur të vdesësh nesër dhe mëso sikur të jetosh përgjithmonë!

Dashurohu me dashurinë     Sikur Zoti të harronte për një moment që unë jam një dordolec i ndrequr me lecka dhe të më dhuronte...

A mund të jesh një akrobate e famshme pa këmbë? Kjo vajza ka një...

Në fjalorin e saj nuk ekziston fjala “NUK MUNDEM”. Ajo është një akrobate shumë e suksesshme, edhe pse ka një POR… Jennifer Bricker ka lindur...

Quhej “e shëmtuar” në fëmijëri prej nishanit në fytyrë. Ja si duket tani modelja...

  Mariana Mendez nga Brazili lindi më një nishan melanocistik, që mbulonte thuajse gjysmën e fytyrës së saj. Shumë njerëz do kishin zgjedhur të mbylleshin...

“Unë jam gruaja më e bukur në botë”

“Më 19 prill, një temë interesante u publikua në revistën People. Gazetarët u mblodhën dhe vendosën së bashku për njerëzit më të bukur në...

Gruaja u zemërua kur stjuardesa i kërkoi të zbriste nga avioni, por kur mori...

  Jo rrallë ndeshemi në televizion me ngjarje jo të këndshme nga kompanitë e transportit ajror, por në këtë rast historia ndryshon, madje ajo është...

E la të punonte të pastrehun për pak ushqim, por pas 2 javësh pronarja...

Seeshu Abigail njihet si një grua e mirë që është gjithnjë e gatshme për të ndihmuar. Kur një  i pastrehë shkoi në restorantin e...

E quanin gay, por ajo çka i thanë antarët e jurisë ngiti publikun në...

  NUK KA FALJE PËR BULLIZMIN! JU NUK MUND TË MBYLLNI NJË SY EDHE kur TË TJERËT RRETH JUSh BULLOHEN. PAVARËSISHT ÇDO GJËJE, TË GJITHË...

Mori një shumë të madhe parash dhe ia shpërndaru komshinjve. Historia prekëse e të...

Sa më shumë të jepni, aq më shumë merrni! – ka thënë një njeri i urtë. Një shembull i kësaj shprehjeje është historia e 86...

4 breza në një foto: Një mesazh i fuqishëm për forcën e palimituar femërore

Shpesh, kur çdo gjë në jetë po shkon keq, ne zgjedhim që të heqim dorë. Ama, jeta është shumë e papritur dhe plot me...

Na ishte njëherë një grua e moshuar që vetëm qante…

Na ishte njëherë një grua që qante gjatë gjithë kohës. Vajza e saj e madhe u martua me një tregtar çadrash dhe vajza e...
WhatsApp chat