Humbi 7 kilogramë në 10 ditë vetëm me këtë pije natyrale

Nëse dëshiron të heqësh qafe peshën e tepërt që ke akumuluar, konsumo këtë pije të shijshme që mund të përgatisësh me përbërës që i...

Kur dhe pse filluan të depilohen femrat?

Këmbët e depiluara për femrat ishte një trend që hyri në modë në periudhën e Luftës së Dytë Botërore dhe nuk kishte aspak të...

Si duken aktivitet tona jetësore përmes një Rezonance Magnetike?

  Një rezonancë magnetike është një paisje e veçantë që lejon studimin e trupit të njeriut duke përdorur fushën magnetike. Studimi bazohet në përbajtjen e...

Dhëmballat e pjekurisë: A duhen hequr ato?

  Këto dhëmbë e kanë humbur funksionin e tyre prek shumë kohësh. Një herë e një kohë prezenca e tyre lidhej me maturimin dhe ndryshimet...

 Si ndryshon numri i vezëve në trupin e femrës sipas moshës

Vezorja është një burim i pa-rinovueshëm femëror, prandaj është mirë të dimë efektin që ka mosha tek to, në mënyrë që të planifikojmë siç...

Si të mbajmë frymën në mënyrën e duhur?

  Mbajtja e frymës mundëson integritetin e gjithë sitemeve të trupit. Mbajtja e frymës pas një frymëmarrjeje të thellë mund të rrisë përkohësisht tensionin e gjakut. Mbajtja...

Dhimbje barku? Apliko këtë vaj esencial për të zhdukur dhimbjen

Vajrat esencial janë të shkëlqyer kur ke dhimbje në zonën e abdomenit, sepse ndihmojnë për të mbajtur nën kontroll simptomat dhe për të shmangur...

4 lloje qimesh në trupin e femrës që nuk duhen hequr

Sipas National Health Service, pothuajse 75% e femrave vërejnë një shtim të qimeve në fytyrë me kalimin e viteve, sidomos pas menopauzës. Më të...

Vuan nga nervi shiatik apo dhimbja mesit? Ju prezantojmë zgjidhjen për të shpëtuar njëherë...

Dhimbja e këmbës dhe e mesit nuk është aspak e këndshme. Mund të trajtohet me ilaçe që të ndihmojnë për të qetësuar dhimbjen në...

Kujdes femra! Ja arsyet pse mund të ndieni dhimbje në thithën e gjirit.

  Gjoksi tek femrat është një nga indikatorët më të rëndësishëm të shëndetit. Kjo është një nga zonat më të ndjeshme, sidomos thithkat. Ndonjjëherë ato...
WhatsApp chat