Flas me një zonjë të martuar në Fb. Më ka çuar edhe foto...

Përshëndetje Suzi! Flas me një zonjë në Fb. Ajo është e martuar, ma ka thënë vetë, por me mua ka dy muaj që flet,...

A është normale që një çift të martuarish të përdorin prezervativ gjatë marrëdhënies?

Suzi, kam një pyetje për ju. A është normale që një çift të martuarish, pra burri dhe gruaja, të përdorin prezervativ gjatë marrëdhënies? Mua...

Jam 17 vjeçe. E dua shumë djalin por nuk më pëlqen të bëj...

Suzi, të lutem më ndihmo! Më është mbushur koka e penisit me puçrra të kuqe dhe si me qelb. Është ndonjë gjë e rrezikshme?...

Jam e virgjër, por kam frikë se kur të martohem mos nuk më del…

Suzi, më pëlqen rubrika juaj! Më shuaj një kuriozitet, kush janë më të mira në seks, gocat e shëndosha apo të dobëtat? Kam dëgjuar...

Mësova se i dashuri, kur ka qenë jashtë, ka shkuar me një prostitutë. A...

Zonja Suzi, mësova se i dashuri, kur ka qenë jashtë, ka shkuar me një prostitutë. I lexova rastësisht disa mesazhe me një shok. U...

I dashuri më pyet se sa të dashur kam pasur. Kam patur 6, ta...

Suzi, përshëndetje! Jam në një lidhje të re. Kemi dy muaj bashkë dhe i dashuri më ka pyetur sa të dashur kam pasur më...

Kam ëndërruar gjithmonë një mashkull që reziston shumë në shtrat, por i dashuri...

 Suzi, mua më pëlqen dhe kam ëndërruar gjithmonë një mashkull me penis të madh dhe që reziston shumë në shtrat, ndërsa i dashuri im...

Më pëlqen të fantazoj për meshkuj të tjerë edhe pse të fejuarin e dua...

Përshëndetje Suzi! Jam 23 vjeçe, e fejuar prej dy vitesh. Me të fejuarin shkoj shumë mirë, duhemi shumë dhe në shtrat kënaqemi, ama unë...

Kam 2 muaj që sa herë që kryejmë marrëdhënie nuk ndiej asgjë. Ç’duhet të...

Zonja Suzi, jam një djalë 24 vjeç. Kam 2 vjet i martuar. Kur isha i fejuar bëja seks 3-4 herë në natë. Tani që...

Kam vetëm dhimbje, edhe pse partnerët kanë treguar kujdes e ngrohtësi. Pse më ndodh...

Përshëndetje zonja Suzi! Jam një vajzë 19 vjeçe. Një herë i dashuri më futi gishtat dhe më doli gjak. Jemi përpjekur të kryejmë marrëdhënie,...
WhatsApp chat