Ky kompliment është “çelësi” për një jetë të mirë seksuale!

Është ideale të kesh një partner që të thotë komplimente të sinqerta. Por kur vjen puna tek jeta seksuale ekziston një kompliment i vetëm që...

Një 28-vjeçare pyet: A po ma shkatërron vibratori jetën seksuale?

Jam 28 vjeçe dhe mendoj se mund të jem e varur nga vibratori ime. Ofron lumturi 10 ose 11 herë në një orë të...

Unë jam një vajzë 25-vjeçare e fejuar,kam një të dashur që me të kënaqem...

Përshëndetje zonja Suzi! Unë jam një vajzë 25-vjeçare e fejuar, por kam tre muaj që jam lidhur edhe me një djalë nëpërmjet telefonit. Të...

Jam një zonjë 27 vjeçe, më vjen turp nga partneri sepse….

Përshëndetje Suzi! Jam një zonjë 27 vjeçe. Kam një vit që kur kryej marrëdhënie, më bëhen gazra dhe më vjen turp nga partneri. Kam...

Jam 25 vjeç, kam një problem shumë të madh: nuk rezistoj fare kur kryej...

Zonja Suzi, jam një lexues i rregullt, kam një problem: prishem shpejt, maksimumi 5 minuta, kur kryej marrëdhënie me të dashurën. Kam ndonjë problem...

Jam një zotëri i martuar në lidhje me një emër. Thotë që nuk ka...

Përshëndetje zonja Suzi! Të falënderoj për përgjigjet që jep. Jam një zotëri i martuar dhe kam një lidhje me një femër. Në fillim e...

Hiqeni frikën dhe turpin: Ju japim pesë arsye përse duhet të masturboni sonte

Masturbimi është ende një ndër tabutë më të mëdha në Shqipëri. Nëse në një tavolinë, një vajzë nis edhe të flasë për masturbimin apo...

Cilat lloj të brendshmesh femërore preferojnë më tepër meshkujt?

SHumë femra kalojnë orë të tëra duke zgjedhur të brendshmet e tyre. Ato duan të surprizojnë partnerin duke ekspozuar format e tyre, por e...

Teknika geisha për një masazh erotik

A mendoni se marrëdhënies tuaj i ka humbur pasioni dhe shkëlqimi? Rindërtoni pasionin me ndihmën e teknikave të geishave të famshme japoneze, të cilat...

4 gjëra të çuditshme ndodhin në trupin e çdo femre gjatë marrëdhënieve seksuale

Goca, lexoni me kujdes! Ekspertët e seksit kanë dalë në konkluzionin se trupi juaj mund të ndryshojë ashtu siç kurrë nuk e keni imagjinuar,...
WhatsApp chat