Vajzat kërkojnë/ djem 837

Prsh paloma jam një grua 35 vj burri më ka vdekur, kam një djalë 7 vjeç, jam dobët nga ana ekonomike. Kush ka mundësi...

Vajzat kërkojnë/ djem 836

Jam Ema 32 vj e gjate 170 kerkoj një djalë për lidhje serjoze të jete vet vetja pa genjeshtra të jete 33 deri 38...

Vajzat kërkojnë/ djem 835

Jam mami Ana nga Tr 28 vj kërkoj një mik që më ndihmon nga ekonomija. Kot stop 0688771078.

Vajzat kërkojnë/ djem 834

Përshëndetje! Unë që po ju shkruaj jam një zonjë nga Tirana 50 vjeçe. Kërkoj një lidhje sekret, me një shok të mirë të dijë...

Vajzat kërkojnë/ djem 833

Jam një vajzë nga tirona 24 vjeçe banuese në tironë. Kërkoj lidhje serjoze me një djalë deri në moshë 35 vjeç të jete serjoz...

Vajzat kërkojnë/ djem 832

Përshëndetje! Unë që po ju shkruaj këtë sms jam një vajzë 31 vjeçe nga Tirana. Jam beqare, preferoj të krijoj një lidhje serjoze me...

Vajzat kërkojnë/ djem 831

Përshëndetje! Unë që po ju shkruaj këtë sms jam një vajzë 31 vjeçe nga Tirana. Jam beqare, preferoj të krijoj një lidhje serjoze me...

Vajzat kërkojnë/ djem 830

Jam një grua, kërkoj një lidhje me një burrë serjoz. Numrin tim mund ta merni ne redaksin e Palomës.

Vajzat kërkojnë/ djem 829

Quhem Orida jam 24 vj nga Fieri, rri në periferi jo qytet po e postoj këtë mesazh për të njohur një djalë për lidhje...

Vajzat kërkojnë/ djem 828

  Jam Sidola sh. Dua të kem lidhje me një djalë për lidhje serjoze. Jam  18 vjecce vetëm lidhje serjoze. Stop  lojrave dhe aventurava. Nr...
WhatsApp chat