Home Romancë Djemtë kërkojnë/Lidhje serioze

Djemtë kërkojnë/Lidhje serioze

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 844-1

Prsh jam Goni nga Durrësi 32 vjeç nga DR, dua të njihem me një vajzë për lidhje vvhatsapp 0697700477 Prsh Paloma, jam nga Durrësi 41...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 843-3

Përshëndetje redaksia dhe ju lexues'e "të dashura", quhem (Eno), i interesuar për njohje (serioze). Jam (175cm) i gjat, 72Kg, trup (atletik), floku (brun ),...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 843-2

Prsh jam një djalë 29 vjeç nga fieri. Deshiroj të njihem me një goc ose mami cila deshiron të me shkrauj ose tel 0686261066 Kërkoj...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 843-1

Jam Besi nga Durrësi. Jam 32 vjeç me arsim 8-vjeçar. Punoj në një punë private timen. Nuk kam qenë asnjeherë i fejuar dhe as...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 842-3

Përsh jam një djalë nga tiran desha të njoh një vajzë për seriozisht ju lutem telefononi 0684826010 ju mipres Përshëndetje jam Bruno nga Tr, komuna...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 842-1

Jam 51 vjec, 165cm, i divorcuar, nga Tirana. Jam me universitet, i punësuar prej shumë vitesh në një institucion shteteror. Interesohem të kem një...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 842-2

Kërkoj një vajzë nga mosha 24 deri në 40 E dua për një jetë kalojmë. Kontakt në këtë Nr. tlf 0697369336 Përshëndetje quhem Genci nga...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 841-1

Jam Besi nga Durrësi. Jam 32 vjeç me arsim 8-vjeçar. Punoj në një pune private timen. Nuk kam qene asnjeherë i fejuar dhe as...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 841-2

Prsh jam një djl nga elb kërkoj një vajzë për lidhje serioze jo tallje vajza lete këtë qen një herë e martuar vecem serjoze...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 841-2

Persh jam Eli.. 28 vj.. Nga Tr. Kërkoj të njihem me vajzë për familje.. Të jetë simpatike. Sic jam vete.. Për shumë nr tel...
WhatsApp chat