UA-127740715-1
Home Romancë Djemtë kërkojnë/ Djem

Djemtë kërkojnë/ Djem

Djemtë kërkojnë/ djem dhe cifte 828

Kërkoj aktiv serioz tepër sekret familjar rreth 50 vjeç [email protected] com Ku janë çiftet serjoze? Jam Ervini 30 vj tiranë. Serjoz dhe i paraqitshëm. Kërkoj...

Djemtë kërkojnë/ djem dhe çifte 827

Bisex 25 vjeç king mashkullor, kërkoj vetëm çun king mashkullor për njohje ose më shumë, vetëm në vvhatsapp +355699946430. Aktiv nga tirana 35 vjeç mikun...

Djemtë kërkojnë/ djem dhe çifte 826

Kërkoj aktiv 50 vjeç serioz dhe sekret [email protected] com Prsh jam një djalë nga durrësi kërkoj nja akti ose pasiv nuk ka rëndësi mosha vetëm...

Djemtë kërkojnë/ Djem dhe çifte 825

Përshëndetje Jam në djalë 30vj nga shkodra aktualisht këtu në shkodër me pushime kërkoj një pasiv super sekret në shkoder ose ktu perreth max...

Djemtë kërkojnë/ djem dhe çifte 824

Për Babi aktiv që nuk ja thith gruaja! (unaza e re, Tr). Përshëndetje jam Leo, 33 vjeç më pëlqen një babi vetëm në Tr,...

Djemtë kërkojnë/ djem dhe çifte 823

Jam një djalë me pelqen të degjoj në telefon ose të shikoj në kamer ëhatssup çifte kur bëjnë sex. Telefon ose ëhatssup 068 54...

Djemtë kërkojnë/ djem dhe çifte 822

Për Babi Aktiv që nuk ja thith gruaja! (unaza e re, Tr). Pershendetje jam Leo, 33 vjeç me pelqen një babi vetëm në Tr,...

Djemtë kërkojnë/ djem dhe çifte 821

Jam një djalë më pëlqen të dëgjoj në telefon ose të shikoj në kamer ëhatssup çifte kur bëjnë sex. Telefon ose vvhatssup 068 54...

Djemtë kërkojnë/ djem dhe çifte 820

Gay nga Tr 0683174172. Jam gej pasiv korrekt sekret kërkoj një aktiv me këto cilësi kam vend kush telefonon me privat se hap flm 0696874893. Tras...

Djemtë kërkojnë/ djem dhe cifte 819

Kërkoj  një full aktiv super i fshehtë tel vetem me numer 0682426712. E le këtë SMS për të njoh një aktiv të ruajë sekretin korrekt....
WhatsApp chat
UA-127740715-1