Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 845-2

Prsh vajza nëse vërtet dëshironi lidhje seiroze. Unë jam Nikolla ezmer trup elegant 37 vjeç. jetoj në elbasan. ... dua të njoh një vajzë...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 846-2

Prsh jam Andi na Berati 26 vjeç dua të njofe një goce të sinqeret pere serjozishet. le num 0692563060 Përshëndetje quhem Kiu nga tirana kërkoj...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 846-1

Prsh , doja të lija një mesazh të rubrika djemtë kërkojnë vajza, Jam një djalë na Vlora 32 vjeç, kërkoj një vajzë të thjeshtë...

Emigrantët kërkojnë/ vajza 844

Kroaci Jam një 28 vjeçar, Jetoj në Kroaci, me origjine jam goran, kam dhe shtetesi bullgare. Desha të njihem me një vajzë serioze. Mosha e...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje sekrete 844-1

Jam i interesuar për një gocë ose mami singell për një lidhje. Jam Fredi, beqar, 46 vjeç, me banim në Tirane, mirë ekonomikisht. Cel...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje sekrete 844-2

Jam  një zotëri 48 vjeç jam për një lidhje sekrete me një zonjë që di të ruajë sekretin ska problem mosha cl. 0685496723 Prsh. Jam...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje sekrete 844-3

Kërkoj një grua mbi 40 vjeçe për shoqëri. Jam biznesmen nga Vora. Kush dëshiron do të mbetet e kënaqur. 0685002871 Jam një intelektual nga Tr...

Djemtë kërkojnë/ djem 844

Persh jemi një çift i regullt duam një çift tjeter Tr jen të regullt e serjoz në jemi 44 dhe 36 sms vetëm uscap...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 844-2

Jam 47 vjeç i divorcuar kërkoj një njeri të jetë si unë nga mosha 35 Deri 45 pa fëmi të jetë nga elbasani dhe...

Djemtë kërkojnë/ Lidhje serioze 844-1

Prsh jam Goni nga Durrësi 32 vjeç nga DR, dua të njihem me një vajzë për lidhje vvhatsapp 0697700477 Prsh Paloma, jam nga Durrësi 41...
WhatsApp chat