Kam parë një ëndër sikur u fejova por unë vetëm qaja pa pushim…

Në datën 4 prill kam parë në ëndërr një grua dhe një çun po nuk i mbaj mend se kush ishin, por kjo gruaja...

Jam një ish palomiste e cila vuaj prej vitesh humbjen e nipit,më duket se...

Përshëndetje! Jam një ish palomiste e cila vuaj prej vitesh humbjen e nipit, i cili u rrit në krahët e mi. Shoh ëndrra sikur...

Kam parë një ëndërr sikur një djalë më dha një unazë serme, por unë...

Jam Livia, kam parë dy ëndrra: 1. Sikur një djalë po më jepte një unazë serm rreth, më kërkoi të fejohesha me të, unë...

Shpjegime Ëndrrash/Kam parë një ëndërr sikur qaja, pija shampanjë dhe haja ëmbëlsirë

Kam parë një ëndërr sikur qaja, pija shampanjë dhe haja ëmbëlsirë. Për momentin jam e lidhur dhe sikur qaja për të dashurin. Më pas...

Shpjegime Ëndrrash/ Gjeta një unazë, e futa në cantën që ishte në banjo. Halla...

Kam parë ish-të dashurin sikur ma kishin lënë në besim dhe erdhi një person negativ e tentoi të ma merrte me forcë. Atëherë erdhi...

Shpjegime Ëndrrash/ Kam parë një ëndërr sikur po puthesha me një vajzë që nuk...

Kam parë një ëndërr sikur isha me ca shokë dhe shkuam në mal. Aty unë po puthesha me një vajzë që nuk e njihja....

Shpjegime Ëndrrash/ Jam Stela, 16 vjeç, kam parë në ëndërr sikur po ngisja makinën…

Kam parë në ëndërr sikur po ecja në një rrugë të drejtë, pa pengesa, isha edhe me disa të tjerë. Në rrugë më doli...

Shpjegime Ëndrrash/Kam parë në ëndërr sikur isha me dikë që s’e njihja dhe e...

Kam parë në ëndërr sikur isha në një shpellë me kushërirën time dhe me një djalë që s’e njihja. Pastaj unë sikur ika dhe...

Shpjegime Ëndrrash/ Po haja bukë, pas meje kishte njerëz që më lëshuan një fëmijë...

Përshëndetje! Kam parë një ëndërr sikur ish-i im një ditë po kalonte te shtëpia ime dhe më fliste duke qeshur. Donte të kalonte aty,...

Shpjegime Ëndrrash/Më ka parë në ëndërr kunata (motra e burrit) sikur tradhtoja burrin. Ç’do...

Më ka parë në ëndërr kunata (motra e burrit) sikur tradhtoja burrin. Ç’do të thotë? Unë e dua burrin dhe as më vete mendja...
WhatsApp chat