Mister X! Jam një djalë 20-vjeç. Kam puthur gocën e gocës së hallës e...

Mister X.  Kam problem me shoqet e mia, të cilat më përbuzin sepse unë nuk trukohem apo s'kam të dashur, e vetë janë zero....

Mister X! Ç’mendim ke për vajzat që shkruajnë “dua burrin e motrës, dua vëllanë...

Mister X! Ç’mendim ke për vajzat që shkruajnë në gazetë: dua burrin e motrës, dua vëllanë e burrit, dua burrin e shoqes e shumë...

Mister X, po kaloja një periudhë të vështirë dhe u lidha me një burrë...

Mister X. Kam shumë respekt për ju. Jeni i mrekullueshëm.  Jam 18 vjeçe kam disa probleme. Gjatë adoleshencës kam gabuar në sjellje, veprime, nuk...

Mister X, jam një vajzë adoleshente 18 vjeçare. Një djalë më ndjek kudo që...

Përshendëtje Mister X! Jeni një njeri sa i thjeshtë dhe modest aq inteligjente, dhe i ndërlikuar.  I vlerësoj shumë përgjigjet tuaja ndaj po të...

Mister X, a ka ndonjë mënyrë për të ndryshuar mentalitetin shqiptar?

Mister X, a ka ndonjë mënyrë për të ndryshuar mentalitetin shqiptar, pasi në disa zona vepron ende forca e zakonit, kanuni, që të paragjykojnë për...

Mister X, a mendoni ju se në ftohjen e marrëdhënieve farefisnore ka ndikuar ngrohja globale?

Një e njohura ime me një histori  shumëvjeçare e të lumtur rezulton se e ka të fejuarin më të vogël se vetja. A ndikon...

Jam i dënuar me dhjetë vjet burg, a do të kem fat të mirë...

Mister X, përshëndetje! Kam shumë nevojë për një këshillë bindëse. Njeriu im i zemrës është larguar për në Amerikë. Bashkë kishim 5 vjet lidhje. Jemi në të...

Mister X! Vuajta shumë ndarjen që më detyruan prindërit. Me të dashurin e ri...

Mister X, përshëndetje! Jam një vajzë 24 vjeçe. Para 2 vjetësh i dhashë fund një lidhjeje 3 vjeçare sepse prindërit e mi më detyruan të...

Vjehrra mbetet vjehrrë. Një mikja ime fliste fjalë të mira për vjehrrën deri në...

Vjehrra mbetet vjehrrë. Më shkrinte gjithmonë një mikja ime që fliste gjithmonë fjalë të mira për vjehrrën. Ama, asnjëherë nuk ka dashur të jetojë...

Dua shumë një shok, por ai nuk po tregon më interes pas refuzimit tim...

I nderuar Mister X, jam 41 vjeç dhe kam 3 fëmijë të mrekullueshëm si dhe nusen time shumë të mirë (për mendimin tim). Kam...
WhatsApp chat