Burri u ka dhuruar prindërve, pa më thënë, shtëpinë që kemi blerë. Si ta rregulloj...

Zonja Irma, kam nevojë për ndihmën tuaj. Burri im u ka  dhuruar prindërve të tij, pa më thënë mua, shtëpinë që kemi blerë. Për...

Jemi ndarë dhe shtëpinë e kemi në emër të vjehrrit. A përfitoj pasuri?

I nderuar Z. Avokat!Kam 4 vjet martesë e kam nje gocë 3 vjeçe. burri këtë kohë ka qënë më shumë jashtë e kur sështë...

Djalin ma ka larguar dy herë jashtë vendit. A ka të drejtë ai ta...

Djalin ma ka larguar dy herë jashtë vendit. A ka të drejtë ai të ma largojë djalin? Kam gjashtë muaj që sdi asgjë. A...

Më vendosën gjobë e komision sepse isha me shpejtësi mbi 30 km/h. Sa e...

I nderuar avokat, jam një përdorues i ri i makinës. Para disa ditësh më vendosën gjobë sepse isha me shpejtësi, sipas policit isha me...

Shtëpinë e kam pa dokumente dhe në hipotekë nuk ma regjistrojnë se më thonë...

I nderuar avokat, jam në hall të madh. Shtëpinë e kam pa dokumente dhe në hipotekë nuk ma regjistrojnë se më thonë që është...

Jam i keqtrajtuar nga prokuroria për bllokimin e një toke që më është marrë...

I nderuar avokat, kam besim se do të më ktheni një përgjigje sipas ligjit. Unë që po ju drejtohem juve si avokat jam i...

Më kanë dënuar me 6 muaj, por më thanë që e pezullojnë. A jam...

I nderuar avokat, më kanë dënuar me 6 muaj burg, por më thanë që e pezullojnë. Si funksionon tani, a jam i dënuar? -I nderuar...

Si ti jap vëllait vetëm aktivitetin që bën lokali me çka brenda, por jo...

I nderuar avokat, kam një lokal që dua t’ia jap vëllait tim, në mënyrë që edhe ai të punojë pasi është pa punë. Si...

Kunati më ka bërë një firmë false të babait. Si mund ta verifikoj?

I nderuar avokat, kunati më ka bërë një firmë false të babait dhe më duket se ka shitur një tokë. Ne nuk e dimë...

Më ka humbur pasaporta dhe nuk po e gjej më. Si veprohet për të...

I nderuar avokat, më ka humbur pasaporta dhe nuk po e gjej më. Si veprohet për të marrë një tjetër? Unë e kisha të...
WhatsApp chat