Edhe femrat më të forta vuajnë

Edhe femrat më të fuqishme, më të suksesshme në botë kanë nevojë të pushojnë. Kanë nevojë që të kenë dikë në krah, që t'i...

Arsyeja pse zogjtë fluturojnë në formë V-je

  Mund t’u ketë tërhequr vëmendjen fakti që zogjtë fluturojnë në tufë dhe në formën e një formacioni V. Ky fenomen ka një shpjegim të...

Pse macet qëndrojnë në prehrin tuaj?

  Shumë njerëz e kanë vënë re këtë sjellje të  kafshës së tyre te preferuara, por nuk i kanë dhënë shumë rëndësi. E sa duket...

5 pendesat më të mëdha të njerëzve në prag të vdekjes

  Bronnie Vea ka punuar për shumë vite në  kujdesin për njerëzit me sëmundje të pashërueshme. E mërzitur nga shija e hidhur e vdekjes, Bronnie...

Ndëshkimet më brutale nëpër shkolla

Çdokush që ka kaluar disa orë me fëmijë e di se sa e vështirë është të ruajë disiplinën me ta. Këta rrëmujaxhinj të vegjël...

7 truke të papara pastrimi me ushqime

Shtëpia është fortesa jonë. Një shtëpi e pastër është garancia për një shëndet të mirë. Nuk është nevoja të harxhoni shuma të mëdha në produkte...

Mosha e pensionit në vende të ndryshme të botës

Dalja në pension është një ngjarje e rëndësishme por edhe pak e frikshme. Disa persona pasi kanë punuar me gjithçka kanë, për shumë vite,...

18 fakte të çuditshme për shtatzaninë që mbase nuk i dinit

  Çdo nënë mund tu tregojë se sa i mrekullueshëm është i gjithë procesi i shtatzanisë përgjatë 9 muajve. Mirëpo në mënyrë që të sjellësh...

7 libra që do t’u ndryshojnë këndvështrimin për jetën

  Ne u sugjerojmë 7 libra të cilat do t’i angazhojnë mendimet dhe do t’u mbajnë larg problemeve, por po ashtu do t’iu ndihmojnë të...

Kafeneja më e veçantë në Vietnam. Nuk lejohen këpucët pasi peshqit notojnë në këmbët...

Në shumë qytete të botës janë hapur kafene ku njerëzit mund të ndërveprojnë me kafshë të ndryshme. Zakonisht janë qenë, mace apo breshka, por...
WhatsApp chat