KUR SHPRESA HUMBET KUPTIMIN (Ngjarje e vërtetë e përjetuar deri në skaj të dhimbjes)

KUR SHPRESA HUMBET KUPTIMIN (Ngjarje e vërtetë e përjetuar deri në skaj të dhimbjes) Thonë se rastësia është mbreti i botës, por në rastin...

Si e humba virgjërinë me një burrë të martuar

Si e humba virgjërinë me një burrë të martuar E dashur “Paloma”, ti je i vetmi vend ku unë gjej qetësi. Këto javë kanë qenë...

Deti që mbyti mallin e një nëne

Deti që mbyti mallin e një nëne Zoti im! Lejomë që me ndjeshmëri dhe sinqeritet të zbuloj butësisht mantelin e një jete mjerane, plot sakrifica...

Dashuria me nusen e vëllait më bëri baba

Dashuria me nusen e vëllait më bëri baba Kam gjithë këto vite që e vuaj këtë histori. Sa herë që shoh mbesën (që në të...

Refuzova djalin tim; ai tentoi vetëvrasjen

Ju përshëndes nëna, gra e familjarë. Mar shkas të shkruaj këtë histori nga rasti i dy vajzave që sapo dolën nga Big Brother, që...
WhatsApp chat