H.P./ Mallkojmë ditën që i futëm në shtëpi

  Përshëndetje lexues të gazetës “Paloma”!  Kam vendosur të ndaj me ju një tjetër histori timen. Pasdite! Vrenjtësia e kësaj dite nëntori po më çon larg...

H.P./E burgosur nga fati…

  Unë që po ju shkruaj jam një vajzë nga një fshat i Shqipërisë së Mesme. Nuk dua që askush të  ketë fatin tim. As...

H.P./ E burgosur në fshat

  Jam një vajzë 22 vjeçe, jetoj në një vend të vogël dhe gjithmonë kam dashur një jetë më të mirë që Jam rritur në...

Kur në shtëpinë time vendosin vetëm kunatat

Jam shumë e mërzituar. Mendoja se me kalimin e viteve marrëdhënia ime me bashkëshortin do të bëhej gjithmonë e më e afërt, por kanë...

H.P./ Çfarë ka Italia më shumë se Memaliaj?!

Me burrin jam njohur nëpërmjet Palomës. E blija gjithmonë gazetën se më pëlqenin historitë brenda saj, po kurrë s'e mendoja që do të lidhja...

Një burrë më 5 gra! Shihni si jetojnë ata të lumtur së bashku.

Në botë ekzistojnë të gjitha llojet e mardhënieve. Brady Williams ka një martesë të lumtur me plot 5 gra. Edhe pse duket e çuditshme,...

H.P./ Hall mes adoleshencës së vajzës dhe kokëfortësisë së burrit

Përshëndetje të dashur lexues të gazetës Paloma. Unë që po ju shkruaj jam nënë e një vajze 17 vjeçare. Vetëm këtë vajzë kam dhe...

Konsumoi viagra 10 herë më shumë se sa duhej, burri e pëson keq

Një burrë që konsumoi shumë sildenafilin, përbërës aktiv në Viagra përfundoi me probleme serioze në shikim. Ai pinte një shishe me ilaçin e lëngshëm (10...

H.P./ Mallkoj ditën që të kam njohur!

Ti nuk je ashtu si thonë, je më i keq! Që kur hyre ti në jetën time kam pasur veç dhimbje dhe lot. Ishe mallkimi...

H.P./ Shërbëtore në shtëpinë time…

Asnjëherë nuk më kishte shkuar ndërmend që jeta ime do të përfundonte ashtu siç është sot. Gjithmonë kam menduar se do të kisha një...
WhatsApp chat