UA-127740715-1

 H.P./ Jeta e natës në Tiranë – Nga rrëfimi i një vajze

  Jeta e natës për këtë javë ishte e mbushur me më shumë  vente,  ku klasikeve të zakonshme “e premte”, “e shtunë” iu shtua dhe...

H.P./ E urrej shumë këtë gjë, por nuk po e mund

Përshëndetje të gjithëve! Unë jam një palomist i vjetër si në moshë, ashtu edhe në leximin e kësaj gazete. Kam lexuar në këtë gazetë lloj-lloj...

H.P./ Burri me jetë paralele

Përshëndetje të dashur lexues të gazetës “Paloma”! Unë do të shkruaj rreth diçkaje që më ka përfshirë, ndonëse nuk kam lidhje direkte. Ndoshta do...

H.P./Burri më ka tradhtuar që ditën e parë që u njohëm….

  Na ishte njëherë një vajzë shumë e brishtë, e vogël, e bukur, shumë elegante, e shkathët, punëtore, sa shoqe kishte veten. Vinte nga një...

H.P./ Mos t’i vlerësojmë të tjerët më shumë se veten

  Përshëndetje të dashur lexues të gazetës “Paloma”! Unë nuk jam emigrant, por kam qenë për 6 vjet dhe pa dokumente. Di të them me...

H.P./ Mallkojmë ditën që i futëm në shtëpi

  Përshëndetje lexues të gazetës “Paloma”!  Kam vendosur të ndaj me ju një tjetër histori timen. Pasdite! Vrenjtësia e kësaj dite nëntori po më çon larg...

H.P./E burgosur nga fati…

  Unë që po ju shkruaj jam një vajzë nga një fshat i Shqipërisë së Mesme. Nuk dua që askush të  ketë fatin tim. As...

H.P./ E burgosur në fshat

  Jam një vajzë 22 vjeçe, jetoj në një vend të vogël dhe gjithmonë kam dashur një jetë më të mirë që Jam rritur në...

Kur në shtëpinë time vendosin vetëm kunatat

Jam shumë e mërzituar. Mendoja se me kalimin e viteve marrëdhënia ime me bashkëshortin do të bëhej gjithmonë e më e afërt, por kanë...

H.P./ Çfarë ka Italia më shumë se Memaliaj?!

Me burrin jam njohur nëpërmjet Palomës. E blija gjithmonë gazetën se më pëlqenin historitë brenda saj, po kurrë s'e mendoja që do të lidhja...
WhatsApp chat
UA-127740715-1