Dilemat dhe dëshirat e ndryshme që ne kemi

Përshëndetje të gjithëve! Rikthehemi si çdo javë tjetër ne një nga faqet e gazetës sonë, për të folur bashkë mbi gjërat që na shqetësojnë,...

Kur dashuron, vuajtja është e pashmangshme

Përshëndetje të gjithëve miqtë e mi! Kjo ka qenë një javë mjaft intensive për mua. Megjithatë, me kënaqësi e gjeta kohën që të komunikojmë...

Adela tregon: Si e kalova ditëlindjen time të 24-t

Hej miq, përshëndetje! Uroj të jeni duke kaluar një fundjavë të këndshme. Meqë sot kam shkruar më gjatë se zakonisht, nuk po ju lodh...

Shqiptarë, mjaft u martuat nëpërmjet telefonit!

Përshëndetje të gjithëve! Uroj të jeni duke kaluar një fundjavë relaksuese dhe me shumë gjumë. Gjithmonë jam shprehur se për mua ky lloj komunikimi...

Adelada Xhamani: Pranvera është stina ime e preferuar

Miqtë e mi, ditët tona të takimit po bëhen gjithmonë e më të nxehta. Mos u keqkuptoni, të nxehta sepse po ngrohet koha. E...

Kush bëjnë më shumë dashuri, të varfrit apo të pasurit?

Përshëndetje miq! Kaloi një javë që ne nuk komunikuam drejtpërdrejt me njëri-tjetrin, por ja ku jemi sërish bashkë për të biseduar mbi problemet që...

Këshilla për një proces efektiv të mësuari

Përshëndetje miq, shkrues dhe lexues! Uroj që kjo javë e parë e sezonit të ketë qenë e këndshme dhe plot të papritura të bukura....

Shoqëria e vërtetë nuk duhet humbur

Përshëndetje miq! Jemi në muajin e fillimit të punës, ndaj dua t'ju uroj të gjithëve një vit pune të mbarë, të frytshëm dhe jo...

Vuajtje dhe lot për ty dashuri

KE NJË DHIMBJE. Përse i dashur nuk më thua se një dhimbje ke përbrënda, Do t'më mbash larg lotëve të tua ;e të mos...
WhatsApp chat