Home Arkiv Kopertina Paloma 773

Kopertina Paloma 773

Kopertina e numrit 779

Përshëndetje për të gjithë ju palomistë!  Erdhëm sërish ne me Palomën, me informacione të domosdoshme që na nevojitet për jetën e përditshme, materiale për...

Kopertina e numrit 778 të Palomës

Erdhi e shtuna sërish palomistë, e shtuna e Palomës, e shtuna e 778 që gazeta ka dalë në treg, tashmë fiks para 15 vitesh...

Kopertina, Paloma Nr 777

Përshëndetje! Kjo është kopertina e numrit të 777 të Palomes, në vitin e saj të 15-të. Faleminderit Palomistë që vazhdoni të jeni me ne! Mirënjohje!  

Kopertina 714

Nentor 2016

Kopertina 776

Erdhi sërish numri me i ri i Palomës si  cdo të shtunë, prej 15 vitesh me rradhë me informacione rreth shëndetit, me historinë personale ...

Kopertina 704

Shtator 2016

Kopertina Paloma 775

Erdhem serish ne, me kete numer te ri te Palomes, ku do te mund te lexoni nje interviste shume te bukur e te sinqerte...

Kopertina 774 e Palomes

Pershendetje! Erdhi serish Paloma si cdo jave me intervista, histori personale dhe rubrika te tjera. Daljana Sejdia është nga ato prezantuese që ka preferuar të...

Kopertina e Paloma 773

Erdhi sërish fundjava dhe për ata lexues që e njohin këtë gazetë, mezi e presin të shtunën për ta shfletuar Palomën, që në këtë numër...
WhatsApp chat