Për ju që merreni me punët e të tjerëve…

Pse e ke gjithmonë një përgjigje edhe kur nuk të preket fare interesi dhe emri nuk të përmendet kurrsesi? Pse rivalizon në mënyrë të...

Po nuk e deshe veten tënde, mos prit të të duan të tjerët

Kam një shoqe që po kalon një periudhë shumë të keqe pasi është ndarë. Edhe unë e kam provuar një ndjesi të tillë, nuk...

Hajdut online

Me mbirjen e portaleve online ka dalë në pah edhe njëherë dëshira që kemi për të qenë rehat e për t'i marrë gjërat gati....

A mjafton një ditë, për “faleminderit”?

Mendoj që jo…E nis qëllimisht ndryshe editorialin e kësaj të shtune, duke dhënë përgjigjen e kryetitullit kuptimplotë. Pa mendoje dhe ti vetë: a mjafton? Pse...

Nuk ka asgjë të keqe të falësh veten

Falja… Ndonjëherë bëhet një koncept shumë kompleks dhe padyshim që është e lehtë për t’u thënë dhe shumë e vështirë për t’u realizuar. Gjatë...

Në rrjetën e rrjeteve sociale

Eh, sa shumë kanë ndryshuar kohët! Ndonjëherë më duket sikur fëmijërinë e kam kaluar në një kohë shumë të largët, të lashtë. Nëse vite...

Akoma me prindërit?

Ndërsa vitet kalojnë dhe të gjithë moshohemi, fillojmë t'i shohim gjërat me një këndvështrim tjetër. Nëse fëmijërinë e lidhim të gjithë me shtëpinë prindërore...

Në lotari dhe telebingo fiton ai që nuk luan

Është e vjetër thënia e një miliardieri që kur i thanë se djalit të tij i ishte bërë ves alkooli, tha: Nuk ka problem....

Në kërkim të dashurisë apo të parasë?

Ku shkoi dashuria? Kush e vrau atë ose, më mirë, pse e vranë? Vite e vite më parë njerëzit as që e njihnin martesën, por...

  Një i moshuar në familje është si një thesar

Ata mund t’i shohësh kudo. Në parqe me një gazetë në dorë, në bare duke pirë kafe me shoqërinë apo në lagjet e tyre...
WhatsApp chat