5 shenjat zodiake që nuk bëjnë dot pa seks

 

Për personat e kësaj shenje zodaike, seksi është një pjesë integrale e jetës së tyre. Jeni lidhur me dikë dhe nuk dini si ta pyesni rreth dëshirave të tij seksuale? Mjafton ta pyesni për shenjën e horoskopit.

  1. Dashi

Seksi është padyshim një prioritet për këtë shenjë. Për ta dashuria do të thotë një jetë e lumtur në shtrat. Nëse ju mund të keni turp, Dashi ta kërkon drejtëpërdrejtë pozicionin e ri që dëshiron të provojë atë natë.

  1. Peshqit

Për peshkun seksi duhet një herë në ditë, ose më shumë se sa kaq. Ata nuk e planifikojnë seksin, por thjeshtë bëjnë dashuri në mënyrën më të mirë të mundshme. Atyre po ashtu u pëlqen të fantazojnë për partnere të ndryshme, prandaj është e vështire që të gjejnë një partnere të vetme për një lidhje afatgjatë.

  1. Peshorja

Motoja e seksit për Peshoren është- të zgjasë dhe të dhurojë kënaqësi. Pasi bëjnë partneren të arrijë kënaqësinë, ata lejojnë aftësitë e tyre seksuale të shpërthejnë.

  1. Demi

Demi në kontrast me shenjat e tjera është i fiksuar pas seksit, por edhe shumë i organizuar. Për ta bërja e seksit është si të ngrënit mëngjes. Por nëse u jepet mundësi jashtë rradhe ata mund ta rregullojnë axhendën.

  1. Virgjëresha

Virgjëreshat eksitohen thjeshtë duke parë një partnere tërheqëse. Vetëm një dashnore e zjarrtë mund të shuaj urinë e tyre seksuale.

Facebook Comments
Loading...